Natte bouwkuipen

Bij de aanleg van parkeergarages, bergbezinkbasins, fietstunnels, onderdoorgangen, ontvang of boorkuipen van gestuurde boringen of boortunnels wordt veelal gekozen voor een natte bouwkuip met onderwaterbeton. Bij het realiseren van zo’n project komt veel duikwerk kijken.

Van de begin inspectie, het schoonmaken van damwanden/diepwanden, palen of ankers, slibzuigen, het plaatsen van liftbakken of kelderputten, het aanbrengen van compartimering schermen, reparatie van uit het slot gelopen damwanden, het lassen van ankerstangen tot het aanbrengen van de onderwater betonvloer.

Duikbedrijf COW bv voert alle voorkomende werkzaamheden op een veilige, professionele en efficiënte manier uit.

Gewapend onderwater beton

Wapening wordt al sinds jaar en dag toegepast in onderwaterbetonvloeren.

Recent gebeurd dit veel vaker en op grotere schaal, Duikbedrijf COW bv is op dit gebied meegegroeid in deze ontwikkeling, en heeft op diverse grote werken, ROC Leiden voor VSB, Schelpenhoek te Alkmaar voor de BAM, Le Carrefour Leiden voor VSB de onderwaterbetonvloer van diverse wapening constructies voorzien.

Met de juiste mensen en goed uitgedachte werkprocedures kan dit relatief snel worden uitgevoerd, en zijn de besparingen op ontwerp en uitvoering groot.

Onderwater betonreparatie

Voor het maken van onderwater betonreparaties hebben wij de benodigde kennis en knowhow in huis. Schade aan kademuren, sluiswanden of kunstwerken worden op een professionele manier hersteld. Door jarenlange ervaring en doordachte werkprocedures kunnen wij zowel in zoet als in zout water een kwaliteitsproduct garanderen.

Onderwater betonstort

Duikbedrijf COW bv is specialist in het aanbrengen van onderwater betonvloeren. Bouwkuipen van 25 m3 tot 12000 m3. Ook onder afschot storten is mogelijk. Maximale helling tot 7%.

Natte bouwkuipen
IJs
IJs
Natte bouwkuipen